Oh jag är så seg...

Jag behöver plugga, jag har försökt plugga... det går inte!!! Inte alls faktiskt... tror jag ska sätta mig och scrappa lite istället!

BLÄ för skola...

Susanne

Måste bli bättre på detta...

är för kass just nu på att uppdatera bloggen och lägga in kort... Har ingen ork och lust just nu, måste fokusera på det som är viktigt... som tenta den 2 okt, skördefesten 26 sep... och kattutställning den 4 okt

det är mkt nu!

Susanne

Dagarna trillar på...

Helt plötsligt har det gått en vecka sen jag var här och skrev något... Skolan rullar på, tisdag och torsdag har jag varit där denna vecka... Vi har börjat prata lite smått om Zambia och vad vi ska skriva om och hur vi ska skriva och hur i HELVETE vi ska reda ut det! Men det ska nog gå bra... hmm... Kanske! Annars så läser vi fortfarande om droger, läkemedel och beroende av olika slag, det är fortfarande väldingt intressant! Jag har så väldigt svårt att få in i min hjärna att alkohol är absolut den skadligaste av alla droger... Tar man heroin riskerar man att bli förstoppad, vilket man kan bli ändå... Det finns risk för impotens också och det känns självklart värre men det kan man vara ändå tyvärr... Med alkohol tar kroppen så stor skada i både hjärnan och inre organ! Tankarna går lite att man kanske ska dra ner på sin alkoholkonsumtion, jag vill inte förstöra mig själv. OK nu kanske kroppen inte tar en så stor skada av en normal alkoholkonsumtion, men hur vet man vad som är normalt och vad är normalt för mig och min fett/muskelmassa...? Hur vet jag det? Hur vet jag när jag dricker för mycket, när är jag inne i ett riskbruk...? Knepiga frågor, man får lite att fundera på...

Katterna mår bra, Lava har börjat sova under täcket stundom... är det ett tecken på att hösten är här? Jag måste ta på mig raggsockor när jag ska sova, fryser så om fötterna! Är det också ett tecken? Bruno är inte alls lika slö dagtid, det är också ett tecken på att sommaren är över! Välkommen höst!

Vet ni vad som är bra med hösten?? Jag fyller år!!! Okej det är ett tag till, men ändå... I år tror jag att jag ska önska mig bra saker, som tex en ryggsäck som jag kan ha när jag åker till Zambia, ett par bra skor som jag kan ha där (allvädersskor), kanske en reseguide om Zambia... sen tror jag att det får luta åt pengar för det kommer jag att behöva!

Det verkar som att jag har kommit med med båda katterna till östkatten utställning i Norrköping. Det är jättekul! Jag har iofs inte fått någon bekräftelse men inte heller ett nekande brev så det blir till att åka norröver den 3 okt. Två dagar på hotell med busfröna, ja jisses hur ska det gå? Men även väldigt  roligt att träffa alla igen och ännu roligare att ställa ut Lava för första gången! Hoppas hoppas att hon sköter sig!

I helgen ska vi iväg till Mora så jag behöver nog gå och packa lite eftersom jag ska börja jobba vid tre sen...

Tjingeling på er...

Susanne

Skola idag igen...

Fortfarande bra... En av mina bästa kompisar i klassen har gift sig under sommaren, GRATTIS till honom! 

Ikväll är jag ensam hemma, trist men det funkar (ja jo katterna är ju hemma också!)! 

Susanne 

Huvudvärk...

Haft huvudvärk i snart två dagar, den är inte så stark men molande och jobbig... Vill inte ta för mycket tabletter och härdar därför ut istället. Känner dock nu att jag nog får lov att ta för att orka dagen...

Ville bara tycka synd om mig sjäv en stund...

Susanne

Skördefesten...

Idag har mamma och jag åkt en sväng på Öland, skulle höra oss för lite om vi kunde få stå någonstans och sälja våra scrapalster under konstnatten... Vi hade som plan att åka dit vi helst ville vara först för att sen åka till resterande om det nu blev ett nej... Men det blev det inte!! De verkade bli jättenöjda och vi är oxå väldigt nöjda! Det ska bli så skoj... Nu måste vi bara ägna en hel massa tid till att göra kort och andra saker så att vi har något att sälja! I söndags sålde vi för ca 1000 kronor på 300 besökare, på skördefesten kommer det vara så otroligt mycket mer folk så vi kan bara hoppas hoppas hoppas på bra försäljning!
Nu är ni säker nyfikna på vart det är vi ska stå, men det kommer jag avslöja lite längre fram!

Vad händer annars idag?

KRAM
Susanne

Skolstart!

Idag har skolan kört igång igen, verkar mycket bra! Började en kurs idag som handlar om drogkunskap och beroendelära... En skön skåning till lärare oxå, det ser lovande ut! Idag blev det lite snakc om bensodiazepiner i form av tabletter/läkemedel. Kände igen mycket som sas och jag är tacksam att jag tyckte jobbet på psyket var intressant då det känns som om jag har mycket gratis från det...

Katterna har varit mycket själva idag tyvärr så när jag kom hem och vi skulle åka ner och titta på Elfsborg-Ljungskile på Boholmarna så fick de helt enkelt följa med... Bruno gnällde lite i bilen på vägen ner och när vi kom fram gick han ur buren, kollade om det fanns någon låda nånstans och när det inte gjorde det så gick han helt sonika in i sin bur och kissade där... Ibland har han sina små ljusa stunder, det var bara att ta bort handduken och så var allt frid och fröjd igen! Brorsan var tacksam att han inte kissade på golvet!

Jag köpte 5 nya möss till dem idag och nu far de runt här som tossingar och jagar dem, även bruno rör på sig idag! Köpte en som piper och den verkar vara alldeles väldigt rolig!

Nu ska jag strax sova, det har varit en fullproppad dag!

Kram
Susanne

RSS 2.0