Bruno=Tratt

Allt verkar har gått bra med kastreringen, han verkar inte på något sätt ha ont eller så... Jag får peta och känna utan att han bryr sig... däremot vill han gärna slicka på såret, vilket man inte får. Så bruno får gå där hemma med sin dumstrut på...
 
Kika gärna in på www.drakborgens.se och titta på brunos syrra beatrix... De är så otroligt lika i både färg och form!

Idag blir det skola hela långa dagen för mig. Bruno blir tyvärr lite ensam idag men jag ska ta igen det imorgon då är kan vara hemma hela dagen! NICE!

Susanne

Forfarande förkyld och trött...

Trist med sega saker som vägrar ge med sig... Idag tog jag en rejäl sovmorgon och det var så skönt!
Magnus lämnade Bruno på djursjukhuset idag på morgonen och nu har jag hämtat en kisse med två kulor mindre! Han är numera kastrat! De är så roliga där inne, om han slickar på såret så sätt på honom tratten... jag hade skickat med tratten för jag vet att det inte handlar om utan när han slickar på såret. Det första han gjorde när han kom ur transportburen hemma var att slicka på såret.... Nu går han omkring här med sin tratt och har svårt att komma till ro.... han vill både äta och gå ut, just de sakerna han inte får göra!


Susanne


Förkyld och trött...

efter att ha jobbat natt, men ändå så glad!

Jag har fått ett stipendium på 25 tusen spännjävlar, ursäkta ordvalet... JIPPIE!
Nu ska jag bara åka till Zambia oxå... och skriva en C-uppsats på engelska! What was I thinking?

Susanne

Fullt ös...

medvetslös!! Som sagt maj kommer bli stressig, denna helgen har varit full!

Jag orkar inte blogga nu!

Susanne

Trött...

jättetrött idag... Känner på mig att jag kommer vara helt slut i både hjärna och kropp när B-uppsatsen är slut. Eftersom jag kombinerar den med mycket jobb och mycket fritidsaktiviteter så blir det väldigt MKT i maj! Men det borde väl jag orka som är ung och frisk!

Idag jobb, sen middag hos mamma och pappa... Imorgon inte jobb utan relativt ledig, ska dock hjälpa till att riva lite badrum hemma hos mamma och pappa! Måste försöka skriva lite mer till på måndag, skolskriverier alltså...

Susanne

Nej nej...

jag somnade inte någon gång under natten... Sov inte jättebra på dagen heller!

Men vilken trevlig kväll vi hade igår, Underbart!

Vill påpeka att jag vann en godisväska vid elden, inte illa va?! När vi tagit ur godiset hemma så la lilla Elsa två böcker i den satte på sig den och sen somnade!


Idag psyket igen, samma sak imorgon me...

Susanne

RSS 2.0