Uppdatering...

Livet är hektiskt nu... Vi har haft semester, först 4 underbara dagar i Madrid med kompisarna Emma och Petter... 25 grader varmt och strålande sol! Underbart, nästa år blir det Rom!
Sen var det två dagar i Helsingborg för att fira svärfar... mkt trevligt!

Hemma en dag som spenderades på jobb, sen bar det av till Göteborg för Halloweenfest hos Johan och Andreas och sen kattutställning på söndagen. Trevligt!

Utställning gick bra, Bruno protesterade lite men med den domaren så kan man inget göra, han blev dock ex3 av 4 så det var helt ok. Han mötte en fd europa champion som var ny bliven kastrat. Inte konstigt alls att det var han som tog det... Han blev dock uttagen till nomineringarna till bästa pälskvalité, men som sagt den domaren.. suck suck!
Lava blev ex1, på pappret hade hon en annan katt som konkurrent med den dök aldrig upp så hon var själv. Dock räckte poängen till Ex och det var ju kanon... Lite tråkigt att Lava inte haft någon konkurrent i sina klasser än, hon har varit själv på de tre gångerna hon ställts... iofs så har hon ju slagit ut en ragdoll i en nominering en gång så visst men än då... Lite roligare hade det varit med lite konkurrens!

Vi åkte tåg katterna och jag och det gick alldeles strålande... Så smidigt att slippa koncentrera sig på vägen samtidigt som eventuella katter gnäller. Det som är lite småjobbigt är när man kommer fram och måste ta sig till fots eller med kommunalt till utställningshallen! Men det funkar när man har goa vänner med bil i städer lite här och var!

På onsdag blir det att sätta sig på tåget till göteborg igen, denna gången för kurs i två dagar! En förberedelsekurs inför C-uppsatsen och den kommande Zambiaresan... Det ska bli trevligt! Ska hälsa på faster och kusinerna på onsdagkvällen, sen blir det återigen Johan och Andreas på torsdagen!

Nu ska jag pyssla lite innan det blir födelsedagskalas ikväll...

Ni som är intresserade av min andra hobby, scrapbooking... kika gärna in på min andra blogg som jag har tillsammans med Lovisa och mamma Eva... www.cardmaking.blogg.se
Det går även jättebra att beställa kort om man vill ha! Ring eller maila...

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0