det har varit dåligt med bilder...

image49

Här är han i barnens lekkorg, det är ofantligt rolig... Det ligger en del gamla tidningar där också som man kan riva i, ännu roligare!

image50
Här försöker vi väcka husse... Matte och jag har säkert varit uppe ett tag, det är säkert en skoldag!

image51

Här är han i stora fönstret i vardagsrummet... vi har fått möblera om på prydnadsakerna åttahundra gånger för han envisas att vara där... Nu har vi ett relativt stort lågt, platt fat som han faktiskt kan ligga i utan att det vickar och är nära på att trilla ner i golvet! Han gillar att ligga där och spana, fönster är kul överhuvudtaget!

image52
Här är Tingeling, hon ligger nere i källaren och tvättar sig... Hon blir så fin så! Om jag ändå fick klippa bort tovorna på magen skulle hon bli ännu finare! Snart kanske...

image53
Bruno kollar så att hon tar överallt, man får inte missa något då kan pälsen bli ful... och det vill ju ingen!

image54
Efteråt behöver man vila upp sig... Är hon inte det sötaste som finns?? Hon är en så näpen katt, liten och framförallt smidig. Man hör skillnaden mellan Bruno och Tingeling när de hoppar ner från något... Det låter som det skiljer 4 kilo på dem och då skiljer det bara ett halvt just nu... DUNS när Bruno hoppar och duns när Tingeling! Ni kan väl höra skillnaden?? =)

Susanne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0